Rantapuistosta löytyy useita kesäisiä liikuntamahdollisuuksia

Rantapuistoon on keskittynyt monia kesäisiä harrastusmahdollisuuksia. Uimarannalla mahdollisuus pelata koripalloa ja rantalentopalloa, uimista ja hyppytornia unohtamatta. Rannan välittömästä läheisyydestä löytyy useita muitakin mahdollisuusksia kuten

Tennistä ja pingistä
Rantapuistosta löytyy 2 tenniskenttää. Kaupunki tarjoaa kenttien käytön ilmaiseksi halukkaille. Vuoroja saa varattua viereisestä Pyhäjärven Helmestä puh. 050 3854593 (vakiovuorot liikuntatoimen kautta anna.koivu@karkkila.fi puh.044 535 3107). Jos omia välineitä ei sattunut mukaan, niin mailoja ja palloja on vuokrattavissa Pyhäjärven Helmessä nimelliseen hintaan 2€/maila. Tenniskenttien aidan ulkopuolella on myöskin vapaassa käytössä pingispöytä. Pingisvuoroja ei ole varattavissa, vaan pelaamaan voi mennä, kun pöytä on vapaana. Mailoja ja palloja saa lainaksi Helmestä.                                                                             

Minigolf
Puistossa on myös Lions Club Karkkilan ylläpitämä 10-ratainen minigolf kenttä. Kentän käyttö maksaa 2€, jolla voit kiertää radat vaikka useampaankin otteeseen. Maksu tapahtuu Pyhäjärven Helmeen, josta saa myös tarvittavat välineet.

Petanque, mölkky ja boccia
Tenniskenttien ja minigolf radan vierestä löytyy hiekkakenttä, joka soveltuu mainiosti näiden lajien harrastamiseen. Jos omia välineitä ei sattunut mukaan, niin niitä voi tiedustella Pyhäjärven Helmestä.

Pyhäjärven Helmi »

Karkkilan matkailuneuvonta

Visit Karkkila tourist – matkailijan infopiste
Karkkilan kaupunki
Ala-Emali, Valurinkatu 2 C 03600 Karkkila
Avoinna ti – pe klo 10 – 14
Email: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 5533 429