Karkkilan Rautapäivillä 2019 historia kohtaa nykyajan

Vuoden 2019 Karkkilan Rautapäivät järjestetään perinteiseen tapaan viikko ennen juhannusta torstaista 13. – sunnuntaihin 16.6.2019, järjestyksessään jo kymmenennen kerran.

Karkkilan mittavin kaupunkitapahtuma – Rautapäivät tuo vuosittain hulppeasti vilskettä, vilinää ja tapahtumia Karkkilan keskustaan. Rautapäivillä esille pääsevät niin kaupungin monipuolinen kulttuuritarjonta, Karkkilan omat erikoisuudet aina paistinpannutenniksestä vuoden karkkilalaisen valurautaisen kädenjälkitaulun julkistukseen, kuin myös aktiiviset yhdistykset ja yritykset. Tapahtuman ytimenä toimii toripäivinä vilkas Karkkilan tori.

Rautapäivien tapahtumissa on monipuolista ohjelmaa ja ohjelmanjärjestäjiä ollut vuosittain mukana noin kuutisenkymmentä. Samanlaista osallistujamäärä odotamme myös tälle vuodelle. Kävijöitä on Rautapäivien tapahtumissa ollut tuhansia.

Rautapäivien tapahtumapaikkoja ovat mm. perjantaina Karkkilan tori ja Harjukadun ohjelma-alue ohjelmalavoineen, perjantaina ja lauantaina kaupungintalon piha-alueella pidettävä Rompetori HotRod-autojen oheistapahtumineen, torstaista sunnuntaihin ohjelmaa omilla aikatauluillaan Karkkilan kirkossa ja kirkon ympäristössä, Pyhäjärven uimarannan rantatapahtumassa, Pyhäjärven tenniskentällä järjestetään valurautapaistinpannutenniksen MM-kilpailut/avoimet sarjat miehille ja naisille, Asemanrannassa ja frisbeegolf-radalla, Karkkilan keskustan koskiretket: Karkkilankoski, Kivistönkoski, Myllykoski, Massakoski ja Pitkälänkoski, ohjelmaa myös Liimamäen tanssilavalla lapsille ja aikuisille, Karkkilan Työväentalolla, Nahkion Maatalouskonemuseolla, Fagerkullan kulttuurihistoriallisella omakotitaloalueella, Karkkilan Tehtaan Hotellilla, Karkkilan ruukkimuseo Senkan museokohteissa kuten Suomen Valimomuseolla, Karkkilan masuunilla, Karkkila-Högforsin työläismuseolla ja Museokahvila Pakarilla.

Rautapäivien ohjelmatiedot valmistuvat toukokuun alkuun mennessä ja käsiohjelma saadaan jakeluun kesäkuun alussa. Seuraa tiedotusta ja tule mukaan!

Lisätiedot karkkila.fi – Karkkilan Rautapäivät.

Tervetuloa Karkkilan Rautapäiville!

Karkkilan Rautapäivät »

Karkkilan matkailuneuvonta

Matkailijan info
Käsityökahvila
Huhdintie 10-12
040 507 4400
Facebook Käsityökahvila
Avoinna
ma, ke ja pe 9–15
ti ja to 9–17
la 9–13

Karkkilan kaupunki
09 4258 3600 vaihde
09 4258 3755 palvelupiste Serveri,
avoinna ma–pe klo 9–12 ja klo 13–15

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Fagerkullan näyttämöllä – Rovaniemen markkinoilla

Kesäteatterissa Fagerkullan näyttämöllä heinäkuussa Reino Helismaa – Toivo Kärki – Mika Nikander: Rovaniemen markkinoilla Vauhdikas laulunäytelmä suomiviihteen ja rillumarein hengessä, […]

Lue lisää »

Majoitu mukavasti Tehtaanpuiston ympäristössä

Joseph Bremer sukuineen rakensi aikoinaan ruukin läheisyyteen nykyisin Bremerin talona tuntemamme kartanon. Högfors Ruukki hallinnoi kaikkia puistomaisen pihapiirin kiinnostavia rakennuksia. […]

Lue lisää »

Sunset Beach Party – rockia villissä kesäyössä

Sunset Beach Partyilla on tulossa 30-vuotisjuhlavuosi vuonna 2019, joten luvassa on rymisevää rokkia kolmenkymmenen vuoden talkookokemuksella! Festivaaliajankohta on 5.–6.7.2019. Festaripaikka […]

Lue lisää »