Puutarha Sundström & VeeVee Retro – vihreyttä, kukkaloistoa ja kesätunnelmaa

 

Puutarha Sundström on täyden palvelun kukkatalo – kesäkukkien viljelyä ja vähittäismyyntiä harjoittava kauppapuutarha Haapalassa Karkkilan keskustan tuntumassa.

Sundströmin kasvihuoneet ovat kesäkaudella tulvillaan kukkaloistoa. Kesäkauden jälkeen kukat vaihtuvat syksyn ja joulun väreihin. Puutarhasta löytyvätkin kaikki sesonkiaikojen kukat keväästä jouluun.
Puutarhan laajaan valikoimaan kuuluvat myös korit, ruukut, lahja- ja sisustustarvikkeet. Uusimpina tulokkaina ovat leikkokukat ja sidontatyöt – arkeen, juhlaan, iloon ja suruun sekä Interflora-palvelu.

Kahvibaari Retro ja vaatekauppa VeeVee Retro, jonka valikoimiin kuuluvat 50-luvun tyylin mukaiset kellohameet ja asusteet, toimivat puutarhan kanssa samoissa tiloissa samoilla aukioloajoilla.

Kasvihuoneiden kukkamäärät, VeeVee Retron asuvalikoimat sekä Kahvibaari tekevät käyntikohteesta ainutlaatuisen. Puutarhassa riittää kaikille katseltavaa ja ihmeteltävää.
Tervetuloa käymään!

 

Osoite: Lemmointie 243, 03600 Karkkila.  Puhelin 09 2255969.

Puutarha Sundström on avoinna keväästä jouluun joka päivä, myös sunnuntaisin (vain juhannuspyhät suljettuna). Avoinna sopimuksen mukaan myös tilauksesta.

Aukioloajat facebook: Puutarha Sundström.

www.puutarhasundstrom.fi

Lemmointie 243, 03600 Karkkila, puh. 09 2255969

Karkkilan matkailuneuvonta

Visit Karkkila tourist – matkailijan infopiste
Karkkilan kaupunki
Ala-Emali, Valurinkatu 2 C 03600 Karkkila
Avoinna ke – pe klo 10 – 15
Email: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 5533 429

Visit Karkkila -kartta

Matkailijan Karkkila – www.karkkila.fi