Majoitu, ruokaile, juhli- ja kokousta Tehtaan Hotellilla Karkkila-Högforsin ruukin ytimessä

Tehtaan Hotelli sijaitsee tunnelmallisessa ruukkiympäristössä, kuohuvan Karjaanjoen rannalla Karkkilassa, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Suomen mahtavinta ruukkia – Högforsin valimoa aikoinaan hallinneet ruukinpatruunat vaativat arvonsa mukaiset asunnot. Historiaa huokuvat talot on nyt vanhaa kunnioittaen kunnostettu hotelli-, ravintola ja juhlakäyttöön sopiviksi. Tehtaan Hotellin kartanomainen miljöö koostuu useammasta rakennuksesta, jotka tarjoavat mieliinpainuvan hotellikokemuksen, sekä upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille.

Joseph Bremer sukuineen rakensi aikoinaan Högforsin ruukin pihamaalle nykyisin Bremerin talona tuntemamme kartanon. Högforsin ruukki hallinnoi kaikkia puistomaisen pihapiirin kiinnostavia rakennuksia. Kivistön- ja Karkkilankoskien äärellä, ns. johtajiston mäellä sijaitsevat majoitustilat on avattu yleisölle 2017.

Kartanoromantiikkaa, kodikasta puutalotunnelmaa vai pelkistettyä funktionalismia? Tehtaan Hotelli tarjoaa tyyliltään ja hinnaltaan kolme erilaista vaihtoehtoa majoittujille. Valitse juuri teidän tarpeisiinne sopiva vaihtoehto!

Bremerin talo

Idyllisessä ympäristössä sijaitsevan Bremerin talon pihapiirissä voit nauttia niin Kivistönkosken ja Karkkilankosken kuohuista kuin upean puutarhan rauhallisesta tunnelmasta. Bremerin talossa majoitustiloja on 23 henkilölle. Kahden hengen huoneita on 10 ja yhden hengen huoneita 3. Majoittujien käytössä on keittiö.

Tehtaan Hotelli

Taannoin julkiseen käyttöön avatut Tehtaan Hotellin tilat tarjoavat mukavat puitteet vaikka konferenssien ja kokouksien tai häiden ja merkkipäivien järjestämiseen. Hulppean kartanomainen miljöö upeine puutarhoineen houkuttelee käyskentelemään myös pihapiirissä. Tiloihin mahtuu jopa 120 henkilöä. Vanhaa kunnioittaen remontoiduissa hotellihuoneissa on majoitustilaa 40 henkilölle.

Punainen talo

Kun haluat yöpyä somasti, valitset paikaksi ruukkimiljöössä sijaitsevan Punaisen talon. Sen molemmissa rapuissa on yksi kahden henkilön huone ja kaksi yhden henkilön huonetta. Asukkaiden käytössä on molemmissa rapuissa myös keittiö.

Ruukkialueella voit tutustua Karkkilan viiden kosken koskireittiin, Suomen Valimomuseoon ja siellä Galleria Bremeriin sekä Valurinkadulla Ala-Emalirakennuksessa sijaitseviin Kino Laika elokuvateatteriin ja tilojen muihin käyntikohteisiin.

Tehtaan Hotelli
puh +358 50 472 6076
email info@tehtaanhotelli.fi
www.tehtaanhotelli.fi

Tehtaan Hotelli »

Bremerintie 8, Karkkila, tiedustelut arkipäivisin klo 9–16, puh 050 472 6076, email info@tehtaanhotelli.fi

Karkkilan matkailuneuvonta

Visit Karkkila tourist – matkailijan infopiste
Karkkilan kaupunki
Ala-Emali, Valurinkatu 2 C 03600 Karkkila
Avoinna ke – pe klo 10 – 15
Email: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 5533 429

Visit Karkkila -kartta

Matkailijan Karkkila – www.karkkila.fi

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Visit Karkkila matkailukartta

Visit Karkkila – matkailukohteet, karttatiedot

Lue lisää »