TOPI- Karkkilan junan kesän 2024 liikennöinti on päättynyt

TOPI-Karkkilan junan kesäajan 2024 liikennöinti on päättynyt 31.8.2024! Kiitämme kaikkia TOPI- junan matkustajia kiinnostuksesta palveluumme.

TOPI- Karkkilan junan aikataulu 3.6. – 31.8.2024

TOPI kuljettaa tiistaisin klo 12-17, perjantaisin klo 10-16 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30-15. Matkustaminen TOPIssa on ilmaista, kuljetusmaksua ei peritä. TOPI pysähtyy reittiaikatauluun merkittyjen pysäkkien kohdalla tarvittaessa. Pidemmät pysähdykset ovat Vattolan uimarannalla, Työläismuseolla, Nahkion maatalouskonemuseolla ja Ala-Emalilla, aikataulun puitteissa. TOPI-juna toimii ensisijaisesti Hop on-Hop off-periaatteella, eli aikataulujen puitteissa kyytiin ja pois kyydistä voi nousta kaikilta pysäkeiltä ilman etukäteisvarausta. Isommille ryhmille suosittelemme paikkavarausta. Aikataulu FB TOPI– Karkkilan juna. Lähtö-paluu Karkkilan linja-autoasema (Huhdintie 10-12). Alle 15-vuotiaat kyytiin vain aikuisen seurassa.

Paikkavaraukset ryhmille ja tiedustelut
Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila, visitkarkkila@karkkila.fi, puhelin 044 4675 514

Karkkilan kaupungin museo-opas on TOPIn kyydissä kertomassa Karkkilan historiasta ja käyntikohteista sunnuntaisin klo 12:10 vuorossa 30.6. – 28.7.

Topin reittiaikataulun  löydät tästä linkistä

TOPIn reitti kulkee Karkkilan käyntikohteiden ja nähtävyyksien ohitse.

TOPI lähtee Karkkilan linja-autoasemalta torin ja kirkon ohitse kohti Vattolan uimarantaa. Uimarannan lenkin jälkeen suunnataan Tehtaan Hotellin ja Suomen Valimomuseon ohitse Haukkamäkeen ja Fagerkullaan Karkkila-Högforsin työläismuseoalueelle.

Tiistaisin TOPI jatkaa Fagerkullan työläismuseoalueelta Pusulantietä kaupungintalolle, ja sieltä Ala-Emalin pysäkille, josta pääsee sopivasti vaikkapa Karkkilan Koskireitille ja ruukkialueen käyntikohteisiin.  Ala-Emalin pysähdysten jälkeen TOPI jatkaa kohti Helsingintietä Sirkan puiston, Milliksen ja koirapuiston ohitse. Pitkälänkosken/Koskireitin kääntöpaikka on Yrittäjäntiellä V.Leinon pihassa (Laarintietä noin 0,8 km). Yrittäjäntieltä matka jatkuu Helsingintielle ja Auto-Kehän kääntöpaikalle.

Perjantain reitti kulkee Työläismuseon jälkeen Pusulantieltä Lemmointien kautta Köyliöntielle. Nahkion Maatalouskonemuseolla TOPI pysähtyy hetkiseksi. Nahkion pysäkiltä on mahdollista patikoida vaikkapa Lemmoinvuoren laavulle. Vihdintieltä matka jatkuu kaupungintalon ja Ala-Emalin pysäkeille, jonka jälkeen TOPI jatkaa Helsingintietä  Yrittäjäntien (Pitkälänkosken laavu, V.Leino) ja Helsingintien (Auto-Kehä) kääntöpaikoille.

Lauantaisin ja sunnuntaisin ajetaan keskustan – Vattolan uimarannan – Haukkamäen ja Fagerkullan nähtävyyksien ohitse. Pysähdykset jälleen kaupungintalolla ja Ala-Emalilla, Helsingintiellä markettien kohdalla matka jatkuu Mäntylänkadulta Nyhkäläntielle ja Puutarhakadun kautta linja-autoasemalle. 

TOPIn säännöllisestä reittiliikenteestä vastaa Karkkilan kaupunki. Paikkavaraukset ja tiedustelut Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila, visitkarkkila@karkkila.fi, 044 4675 514.

TOPI- Karkkilan junan voi varata myös yksityisajoihin, tiedustelut Toikkakiinteistöt Oy toikkakiinteistot@gmail.com.

Tervetuloa TOPI- Karkkilan junan kyytiin!

Karkkilan matkailuneuvonta

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila
Sähköposti: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 467 5514

Aukioloajat 2.9.2024 alkaen, matkailuneuvonta on siirtynyt linja-autoasemalta Karkkilan kaupungintalolle
Karkkilan kaupungin palvelupiste Serveri, kaupungintalo, Valtatie 26 D 03600 Karkkila.
Ma-to klo 8 – 15.30 (lounastauko klo 12-13)
Pe klo 8-14 (lounastauko klo 12-13)

Facebook: Visit Karkkila – Karkkilan kaupunki

Instagram: Visitkarkkila

Visit Karkkila -kartta (pdf)