Rantapuistosta löytyy useita kesäisiä liikuntamahdollisuuksia

Rantapuistoon on keskittynyt monia kesäisiä harrastusmahdollisuuksia. Uimarannalla mahdollisuus pelata koripalloa ja rantalentopalloa, uimista ja hyppytornia unohtamatta. Rannan välittömästä läheisyydestä löytyy useita muitakin mahdollisuusksia kuten

Tennistä ja pingistä
Rantapuistosta löytyy 2 tenniskenttää. Kaupunki tarjoaa kenttien käytön ilmaiseksi halukkaille. Ohjeet kentän varaamiseen löydät täältä. Tennismailoja ja palloja voi tiedustella matkailuneuvonnasta.

Tenniskenttien aidan ulkopuolella on myöskin vapaassa käytössä pingispöytä. Pingisvuoroja ei ole varattavissa, vaan pelaamaan voi mennä, kun pöytä on vapaana. Mailoja ja palloja saa lainaksi matkailuneuvonnasta.                                                                             

Minigolf
Puistossa on myös Lions Club Karkkilan ylläpitämä 10-ratainen minigolf kenttä. Kentän käyttö maksaa 2€, jolla voit kiertää radat vaikka useampaankin otteeseen. Maksu tapahtuu Pyhäjärven Helmeen, josta saa myös tarvittavat välineet.

Petanque, mölkky ja boccia
Tenniskenttien ja minigolf radan vierestä löytyy hiekkakenttä, joka soveltuu mainiosti näiden lajien harrastamiseen. Jos omia välineitä ei sattunut mukaan, niin niitä voi tiedustella Pyhäjärven Helmestä.

Pyhäjärven Helmi »

Karkkilan matkailuneuvonta

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila

Karkkilan linja-autoasema, Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila.
Sähköposti: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 467 5514

Aukioloajat 

Matkailuneuvonta palvelee 3.6.-31.8.2024:
Ti-pe klo 10 – 17 (lounastauko klo 12-12.30)
La klo 10 – 15

Suljettuna juhannuksena 21. – 23.6.

Facebook: Visit Karkkila – Karkkilan kaupunki

Instagram: Visitkarkkila

Visit Karkkila -kartta (pdf)