Pyhäjärven Vattolan uimarannalla on mahdollisuus vuokrata veneitä

Karkkilan kaupungilla on Vattolan uimarannalla (Pyhäjärvenraitti 1) kaksi venettä vuokrattavana vapaa-ajan souteluun tai kalastukseen. Kesäkaudella veneitä voi vuokrata Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkilasta.
Osoite Huhdintie 10-12 B (linja-autoasema). Sähköposti visitkarkkila@karkkila.fi.

Veneitä voi tiedustella sähköpostilla visitkarkkila@karkkkila.fi

Veneiden vuokraushinnat

5 €/h
8 €/2 h
10 €/3 h ja siitä ylittävät tunnit 2 €/h

Huom! Venevuokran maksutavat ovat maksukortti tai MobilePay. Vuokra maksetaan Karkkilan matkailuneuvontaan vuokraamisen yhteydessä.

Veneen vuokraus merkitään tilavarausjärjestelmä Juliukseen (Karkkilan kaupungilla käytössä oleva selainpohjainen ajanvarausohjelmisto, jolla hallinnoidaan sisä- ja ulkoliikuntatilojen sekä muiden kaupungin tilojenkäyttöä).

Veneiden jatkovarausta ei voi tehdä puhelimitse ja veneitä voi vuokrata vain vuorokaudeksi kerrallaan. Veneiden vuokraajalta voi tiedustella pelastusliivejä, joiden lainaus kuuluu veneen vuokrahintaan. Veneen vuokrauksenalaikäraja on 15-vuotta. Alle 15-vuotiaan seurassa pitää olla vähintään yksi 18-vuottatäyttänyt henkilö. Alle 18-vuotiaat veneiden vuokraajat käyttävät veneitähuoltajan vastuulla.

Veneiden sijainti
Venepaikka on Pyhäjärven rannassa tenniskenttien jälkeen oikealla puolella, lasten uimarannasta kaupunkiin päin. Veneiden kyljessä lukee: Karkkilan kaupunki, vuokravene 1 tai 2.

Veneen käyttö
Vuokrausajanjaksolla vene on käyttäjänsä vastuulla ja sitä on käytettävä varoen. Jos syntyy vahinkoja tai puutteita käytön aikana tai havaitaan ennen käyttöä, on niistä ilmoitettava välittömästi Karkkilan matkailuneuvontaan visitkarkkila@karkkila.fi, 044 467 5514 tai liikuntapalveluille anna.koivu@karkkila.fi p.044 5353107 tai palvelupiste@karkkila.fi p. 09 4258 3755.

Lisätiedot liikuntapalveluista anna.koivu@karkkila.fi

Karkkilan matkailuneuvonta

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila

Karkkilan linja-autoasema, Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila.
Sähköposti: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 467 5514

Aukioloajat 

Maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 10-17 (lounastauko klo 12-13)
Keskiviikko klo 11-18 (lounastauko klo 12-13)
Suljettu lauantaina ja sunnuntaina

Facebook: Visit Karkkila – Karkkilan kaupunki

Instagram: Visitkarkkila

Visit Karkkila -kartta (pdf)