KINO LAIKA ELOKUVATEATTERI

Kino Laika on elokuvaohjaaja Aki Kaurismäen ja kirjailija Mika Lätin omistama elokuvateatteri ja baari Karkkilassa, Högforsin ruukkialueella. Uuden elokuvateatterin toiminta käynnistyi 8.10.2021.

Nykyaikainen Kino Laika elokuvateatteri on rakennettu Karjaanjoen varrella sijaitsevaan Högforsin ruukin entiseen Ala-Emalilaitokseen. Kino Laikaan pääset myös Helsingistä tunnissa. Elokuvateatteri aukeaa aina puoli tuntia ennen näytöstä.

www.kinolaika.fi

Kino Laikan tapahtumia talvilomaviikolla 19. – 25.2.2024 – Leffoja, konsertti ja laskiaispullaa!

Elokuvateatteri Kino Laikassa leffoja lapsille, nuorille ja aikuisille joka päivä. Baarissa voi pelata lautapelejä, nauttia lämpimiä juomia ja laskiaispullaa. Lauantai 24.2. huipentaa näyttelijä Antti Reinin konserttiin leffasalissa klo 20. Ohjelmisto ja lipunvaraus: www.kinolaika.fi
Kino Laikan baari auki (17.-25.2.): ma-to klo 10-21, pe-la klo 12-01, su klo 12-21.
Kylärafla Kanto pitää ravintolan ovet avoinna talvilomaviikolla16.-17. 2. ja 21.-24.2. ,
lisätiedot: https://www.facebook.com/kylaraflakanto/

KINO LAIKAN BAARI
Kino Laikan viihtyisä baari historiallisessa ruukkimiljöössä Karkkilassa tarjoaa asiakkailleen laatuoluita, kahvia, viinejä, virvoitusjuomia, 3 Kaverin Jäätelöä sekä talon sandwichejä.

Baari avoinna:

Ke-to klo 15–21
Pe-la klo 12–01
Su klo 12–21

*Baarissa on 60 asiakaspaikkaa ja jokirantaterassilla 68. Lisäksi on käytettävissä kabinetti kokous- ja yksityistilaisuuksiin.

Anniskelu elokuvateatterin puolella on sallittu K18- ja yksityisnäytöksissä.

Baarillamme on myös vähittäismyyntilupa! Nyt on siis mahdollista ostaa mukaan enintään 5,5% alkoholia sisältäviä juomia klo 9–21 välisenä aikana.

Tervetuloa tunnelmalliseen elokuvateatteriimme ja sen baariin Karkkila-Högforsin kulttuurihistorialliselle ruukkialueelle!

Dokumenttielokuva Cinéma Laika Kino Laikassa 8.11. – 19.11.2023.

Kroatialainen elokuvaohjaaja Veljko Vidak vietti taannoin yli vuoden Karkkilassa ja dokumentoi vaihe vaiheelta, kuinka paikalliselle tehdasalueelle kasvoi uusi kulttuurikeidas, Aki Kaurismäen ja kirjailija Mika Lätin perustama, suursuosion ja kulttimaineen nopeasti saavuttanut elokuvateatteri Kino Laika.

Ohjelmisto ja lippuvaraukset: www.kinolaika.fi

Elokuvien ohjelmiston löydät tästä linkistä.

Lisätiedot, aukioloajat ja lippuvaraukset https://www.kinolaika.fi/

Järjestä tunnelmallinen leffanäytös tai yksityistilaisuus Kino Laikassa!

Yksityisessä leffanäytöksessä voitte katsoa haluamanne uutuuselokuvan tai klassikon. Pyrimme toteuttamaan toiveenne! Valikoimissamme on luonnollisesti kaikki Aki Kaurismäen elokuvat.

Teemme yhteistyötä ruukkialueella sijaitsevan Tehtaan Hotellin ja Ala-Emalin toimijoiden kuten Uunisaunan ja Kylärafla Kannon kanssa.

Leffaherkut ja juomat näytökseenne voitte tilata ennakkoon tai ostaa paikan päältä baaristamme.

Meiltä löytyy myös kabinetti kokouksia ja yksityistilaisuuksia varten. Kabinetissa on 34 asiakaspaikkaa. Tila on varustettu valkokankaalla, videoprojektorilla sekä kattavalla äänijärjestelmällä.

Tilaisuuksien ruokatarjoilu syntyy kätevästi Kylärafla Kannon keittiössä. Tarjolla on kaksi erilaista buffet-tyypin ryhmäkattausta. Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva menu (kts. yhteystiedot alla).

Yksilöllisistä ruokatoiveista ja allergeeneista voi ilmoittaa suoraan ravintolan sähköpostiosoitteeseen ravintola@kylaraflakanto.fi.

044 244 59 17 / Mika Lätti
office@kinolaika.fi

Yhteystiedot
Valurinkatu 2 C
03600 Karkkila
044 240 5317
info@kinolaika.fi

Karkkilan matkailuneuvonta

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila

Karkkilan linja-autoasema, Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila.
Sähköposti: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 467 5514

Aukioloajat 

Maanantai, tiistai, torstai ja perjantai klo 10-17 (lounastauko klo 12-13)
Keskiviikko klo 11-18 (lounastauko klo 12-13)
Suljettu lauantaina ja sunnuntaina

Matkailuneuvonta on suljettu pääsiäisenä 29.3-1.4.

Facebook: Visit Karkkila – Karkkilan kaupunki

Instagram: Visitkarkkila

Visit Karkkila -kartta (pdf)