TOPI-KARKKILAN JUNA liikennöi tutuilla reiteillään 4.6. – 31.8.2024

TOPI-Karkkilan juna palaa kesäajaksi Karkkilan katukuvaan!

TOPI- Karkkilan juna kuljettaa matkailijoita Karkkilan keskustan reiteillä myös tänä kesänä. Hyppää TOPIn kyytiin joko Karkkilan linja-autoasemalta tai reitin varrelta.

TOPI kuljettaa tiistaisin klo 12-17, perjantaisin klo 10-16 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.30-15. Matkustaminen TOPIssa on ilmaista, kuljetusmaksua ei peritä. TOPI pysähtyy reittiaikatauluun merkittyjen pysäkkien kohdalla tarvittaessa. Pidemmät pysähdykset ovat Vattolan uimarannalla, Työläismuseolla, Nahkion maatalouskonemuseolla ja Ala-Emalilla, aikataulun puitteissa. TOPI-juna toimii ensisijaisesti Hop on-Hop off-periaatteella, eli aikataulujen puitteissa kyytiin ja pois kyydistä voi nousta kaikilta pysäkeiltä ilman etukäteisvarausta. Isommille ryhmille suosittelemme paikkavarausta.


Aikataulu FB TOPI– Karkkilan juna. Lähtö-paluu Karkkilan linja-autoasema (Huhdintie 10-12).

Alle 15-vuotiaat kyytiin vain aikuisen seurassa.

Paikkavaraukset ryhmille ja tiedustelut
Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila, visitkarkkila@karkkila.fi, puhelin 044 4675 514

Karkkilan kaupungin museo-opas on TOPIn kyydissä kertomassa Karkkilan historiasta ja käyntikohteista sunnuntaisin klo 12:10 vuorossa 30.6. – 28.7. Myös perjantaisin Karkkilan kaupungin opas on mahdollisuuksien mukaan TOPIn reitillä tarinoimassa Karkkilasta. Tästä ilmoitamme erikseen.

Topin reittiaikataulun  löydät tästä linkistä

TOPIn reitti kulkee Karkkilan käyntikohteiden ja nähtävyyksien ohitse.

TOPI lähtee Karkkilan linja-autoasemalta torin ja kirkon ohitse kohti Vattolan uimarantaa. Uimarannan lenkin jälkeen suunnataan Tehtaan Hotellin ja Suomen Valimomuseon ohitse Haukkamäkeen ja Fagerkullaan Karkkila-Högforsin työläismuseoalueelle.

Tiistaisin TOPI jatkaa Fagerkullan työläismuseoalueelta Pusulantietä kaupungintalolle, ja sieltä Ala-Emalin pysäkille, josta pääsee sopivasti vaikkapa Karkkilan Koskireitille ja ruukkialueen käyntikohteisiin.  Ala-Emalin pysähdysten jälkeen TOPI jatkaa kohti Helsingintietä Sirkan puiston, Milliksen ja koirapuiston ohitse. Pitkälänkosken/Koskireitin kääntöpaikka on Yrittäjäntiellä V.Leinon pihassa (Laarintietä noin 0,8 km). Yrittäjäntieltä matka jatkuu Helsingintielle ja Auto-Kehän kääntöpaikalle.

Perjantain reitti kulkee Työläismuseon jälkeen Pusulantieltä Lemmointien kautta Köyliöntielle. Nahkion Maatalouskonemuseolla TOPI pysähtyy hetkiseksi. Nahkion pysäkiltä on mahdollista patikoida vaikkapa Lemmoinvuoren laavulle. Vihdintieltä matka jatkuu kaupungintalon ja Ala-Emalin pysäkeille, jonka jälkeen TOPI jatkaa Helsingintietä  Yrittäjäntien (Pitkälänkosken laavu, V.Leino) ja Helsingintien (Auto-Kehä) kääntöpaikoille.

Lauantaisin ja sunnuntaisin ajetaan keskustan – Vattolan uimarannan – Haukkamäen ja Fagerkullan nähtävyyksien ohitse. Pysähdykset jälleen kaupungintalolla ja Ala-Emalilla, Helsingintiellä markettien kohdalla matka jatkuu Mäntylänkadulta Nyhkäläntielle ja Puutarhakadun kautta linja-autoasemalle. 

TOPIn säännöllisestä reittiliikenteestä vastaa Karkkilan kaupunki. Paikkavaraukset ja tiedustelut Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila, visitkarkkila@karkkila.fi, 044 4675 514.

TOPI- Karkkilan junan voi varata myös yksityisajoihin, tiedustelut Toikkakiinteistöt Oy toikkakiinteistot@gmail.com.

Tervetuloa TOPI- Karkkilan junan kyytiin!

Karkkilan matkailuneuvonta

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila

Karkkilan linja-autoasema, Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila.
Sähköposti: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 467 5514

Aukioloajat 

Matkailuneuvonta palvelee 3.6.-31.8.2024:
Ti-pe klo 10 – 17 (lounastauko klo 13-13.30)
La klo 10 – 15

Suljettuna vko 31 29.7.-5.8.2024

Facebook: Visit Karkkila – Karkkilan kaupunki

Instagram: Visitkarkkila

Visit Karkkila -kartta (pdf)