Majoitu, ruokaile, juhli- ja kokousta Tehtaan Hotellilla Karkkila-Högforsin ruukin ytimessä

Tehtaan Hotelli sijaitsee tunnelmallisessa ruukkiympäristössä, kuohuvan Karjaanjoen rannalla Karkkilassa, tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Suomen mahtavinta ruukkia – Högforsin valimoa- aikoinaan hallinneet ruukinpatruunat vaativat arvonsa mukaiset asunnot. Historiaa huokuvat talot on vanhaa kunnioittaen kunnostettu hotelli-, ravintola ja juhlakäyttöön sopiviksi. Tehtaan Hotellin kartanomainen miljöö koostuu useammasta rakennuksesta, jotka tarjoavat mieliinpainuvan hotellikokemuksen, sekä upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille. Högforsin ruukki hallinnoi kaikkia puistomaisen pihapiirin kiinnostavia rakennuksia. Kivistön- ja Karkkilankoskien äärellä, ns. johtajiston mäellä sijaitsevat majoitustilat on avattu yleisölle 2017.

Kartanoromantiikkaa, kodikasta puutalotunnelmaa vai pelkistettyä funktionalismia? Tehtaan Hotelli tarjoaa tyyliltään ja hinnaltaan kolme erilaista vaihtoehtoa majoittujille. Valitse juuri teidän tarpeisiinne sopiva vaihtoehto!

Tehtaan Hotellin päärakennus eli Klubi

Tehtaan Hotellin tilat tarjoavat tyylikkäät puitteet kaikkiin tilaisuuksiin, esimerkiksi konferenssien ja kokouksien tai häiden ja merkkipäivien järjestämiseen. Hulppean kartanomainen miljöö upeine puutarhoineen houkuttelee käyskentelemään myös pihapiirissä. Sisätiloihin mahtuu jopa 120 henkilöä, ja puutarhassa Tammen Alla tarjoilutilamme ulottuu 300 henkilöön. Vanhaa kunnioittaen remontoiduissa hotellihuoneissa on majoitustilaa 41 henkilölle, lisävuoteilla jopa 50 henkilölle.

Klubiravintola, kesällä nimeltään Tammen Alla

Suosittu Klubiravintolamme toimii 1950-luvun virkamieskerhon tyylikkäissä puitteissa läpi vuoden. Kesäsesongin ajaksi laajenemme huikean, 200-vuotiaan Tammen Alle. Tarjoamme laadukasta ravintolaruokaa lähiseudun raaka-aineita hyödyntäen. Listamme vaihtuu neljä kertaa vuodessa. Sesongin ulkopuolella Klubiravintola toimii perjantaisin ja lauantaisin sekä erilaisten tapahtumien ja ruokajuhlien yhteydessä. Klubin Baari tarjoaa täyden palvelun baarikokemuksen sekä Puodista hauskat tuliaiset kotiinviemisiksi. Klubiravintolamme kautta toteutamme myös tyylikkäät tarjoilut räätälöidysti kaikkiin kokouksiinne.

Deli ovat toiminnassa kesäsesongin ajan, tarjoten mutkatonta ruokaa, kahvilapalveluita sekä laajentuneen herkkupuodin palveluineen. Kaikki tämä yhdistettynä ihanan puutarhan puitteisiin.

Majoittuminen:

Bremerin talo

Joseph Bremer sukuineen rakensi aikoinaan Högforsin ruukin puistoon nykyisin Bremerin talona tuntemamme kartanon. Idyllisessä ympäristössä sijaitsevan Bremerin talon pihapiirissä voit nauttia niin Kivistönkosken ja Karkkilankosken kuohuista kuin upean puutarhan rauhallisesta tunnelmasta. Kartanon tilavissa huoneissa on runsaasti tilaa, valoa ja ilmaa. Kauniit kylpyhuoneet ja omat, erilliset eteistilat varmistavat hyvät yöunet omassa rauhassa. Majoittujien käytössä on yhteinen ruokahuone ja hyvin varustettu keittiö.

Bremerin Talossa on kaksitoista tilavaa huonetta, aina sviiteistä yhden hengen huoneisiin. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone (poislukien vinttikamarit, joilla on jaettu kylpyhuone). Bremerin Talossa on vuoteet 23 henkilölle, lisävuoteita hyödyntäen majoitus lavenee 35 henkilölle. Bremerin Talo soveltuu hienosti esim. yöpyville kokouksille, sukujen tai ystäväseurueiden isompiin tarpeisiin tai vaikkapa hääjuhlien majoitukseen. Mikä olisikaan ihanampaa kuin vanhanajan pitkät, yön yli kestävät juhlat omassa kartanossa!

Punainen talo

Kun haluat yöpyä somasti 1900-luvun punamultaisen torpan tunnelmassa, valitset paikaksi Punaisen talon. Sen molemmissa rapuissa on yksi kahden henkilön huone ja kaksi yhden henkilön huonetta. Asukkaiden käytössä on molemmissa rapuissa myös keittiö. PunainenTalo soveltuu hienosti esim. pidempäänkin perhelomaan. Punaiseen Taloon voit ottaa mukaasi myös lemmikkieläimet.

Klubin Yläkerta

Kun tarvitset omaa rauhaa ja aikaa itsellesi, tai vaan pikaisen yöpymispaikan matkasi aikana, valitse edullinen Klubin Yläkerran huone. Yhden hengen huoneet uudistettuine, 1950-lukua henkivine sisustuksineen ja omine kylpyhuoneineen soveltuvat hyvin mutkattomaan yöpymiseen esim. fillarimatkalla tai etätyössä. Ikkunoista avautuu kaunis maisema vehreään puistoon ja Pyhäjärvelle. Majoituspaikan henki huokuu Kaurismäen elokuvien pelkistynyttä tunnelmaa, antaen tilaa omille ajatuksille. Yhteisestä keittiöstä löydät jääkaappi- ja lämmitystilaa omille eväille. Mikä parasta: alakerran Klubin ravintolapalveluihin on rappusten pituinen matka.

Ruukkialueella voit tutustua Karkkilan viiden kosken koskireittiin, Suomen Valimomuseoon ja siellä Galleria Bremeriin sekä Valurinkadulla Ala-Emalirakennuksessa sijaitseviin Kino Laika elokuvateatteriin ja tilojen muihin käyntikohteisiin.

Tehtaan Hotelli
puh +358 50 472 6076
email info@tehtaanhotelli.fi

www.tehtaanhotelli.fi

Tehtaan Hotelli »

Bremerintie 8, Karkkila, tiedustelut arkipäivisin klo 9–16, puh 050 472 6076, email info@tehtaanhotelli.fi

Karkkilan matkailuneuvonta

Karkkilan matkailuneuvonta – Visit Karkkila

Karkkilan linja-autoasema, Huhdintie 10-12, 03600 Karkkila.
Sähköposti: visitkarkkila@karkkila.fi
p. +358 44 467 5514

Aukioloajat 

Matkailuneuvonta palvelee 3.6.-31.8.2024:
Ti-pe klo 10 – 17 (lounastauko klo 13-13.30)
La klo 10 – 15

Suljettuna vko 31 29.7.-5.8.2024

Facebook: Visit Karkkila – Karkkilan kaupunki

Instagram: Visitkarkkila

Visit Karkkila -kartta (pdf)

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

Visit Karkkila matkailukartta

Visit Karkkila – matkailukohteet, karttatiedot

Lue lisää »